FORSIDEN NYHETER PROSJEKTER/DUGNAD TIPS OG INFO BILDER KONTAKT
  Del siden:   Tips noen via e-post om www.Rismyr.no   Del www.Rismyr.no på Facebook   Tips andre på Twitter om www.Rismyr.no   Del www.Rismyr.no på MySpace  

Rismyrs bildegalleri:

Bilder fra Rismyrvegen Rismyr - Rismyrvegen, Prestbakken, Tverrmoen og Hagebrotvegen
Nye og gamle bilder og fotografier fra Rismyr i Songdalen kommune Bilder Rismyr
Rismyr fotoalbum Rismyr - Nodeland
Rismyr Rismyr Porsmyr

Tre gutter på ski i Rismyr, vinteren 2011

Bilder fra Rismyr

Her presenterer vi bildesamlinger fra boligområdet Rismyr og fra nærområdet. Målet er å lage ulike fotoalbum med ulike tema og fra ulike tidsperioder som kan være til glede for alle som enten bor eller har bodd i Rismyr, eller som vurderer å flytte hertil.

Klikk navnet på et fotoalbum:
- Rismyr generelt
- Rismyr på 70-tallet
- Vinter i Rismyr

Har du et trivselsbilde av din hage, ditt nabolag eller noe annet som har med Rismyr å gjøre? Har du gamle bilder fra byggeperioden rundt 1967-1972, eller fra 70- og 80-tallet generelt? Send i så fall gjerne bildene på e-post til . Du kan også levere papirbilder til formannen i velforeningen, så vil han skanne/kopiere disse for deg. Bildene får du igjen i samme stand som de var da du leverte dem.

Bildegalleriet fra Rismyr blir ekstra levende hvis vi har bilder med mennesker. Husk at du som bildeeier på forhånd må spørre personene på bildet om det er i orden at disse vises på Rismyr.no.Fotokonkurranser

Hvis det vises interesse, vurderer vi å arrangere vinterbilde- og sommerbilde-konkurranser. Vinneren vil få en presentasjon av sitt bilde på velforeningens websider, gjerne med bilde av seg selv.

I en tid der både barn, ungdom og voksne har tilgang til digitale fotoapparat, bør det være mange blinkskudd som kan fanges inn i løpet av en vinter og en sommer!

Etterhvert er det ønskelig å bygge opp en bildebase for Rismyr som kan være til glede for både oss som bor her, venner, kjente og kanskje også for familier som vurderer å flytte til Rismyr.